VOOR ONZE NIEUWSBRIEFZWEM MET DOLFIJNEN
IN HUN NATUURLIJKE OMGEVING
MET EEN EXCLUSIEF PILATES PROGRAMMA

De Rode Zee, waar de woestijn en de oceaan elkaar
ontmoeten, is een van ’s werelds meest exotische
en fascinerende, natuurlijke zeegebieden.

Nooraya is gespecialiseerd in het organiseren van dolfijnreizen naar de kristalheldere Rode Zee bij Egypte. Onze hoofdbestemming is Sataya, het Dolfijnen Rif, waar onze gasten kunnen genieten van zwemmen met dolfijnen in hun natuurlijke omgeving.

We vliegen naar Marsa Alam aan de Rode Zee. Vandaar brengt een autobus ons naar de zuidelijk gelegen haven van Hamata waar we aan boord gaan van onze prachtige boot. Na enkele uren varen wordt de boot verankerd aan de magische riffen van Sataya, the Dolphin Reef. We blijven 6 dagen terplaatse op de boot en kunnen genieten van het interactief zwemmen en spelen met dolfijnen die hier met honderden dagelijks komen spelen en rusten in hun natuurlijke omgeving.

Yves De Moor, PeakPilates Master Instructor, bezorgt je een unieke ‘pilates’ ervaring. Enerzijds worden er groepslessen voorzien (Mat Basic, Intermediate en Advanced). Anderzijds, voor wie een specifieke begeleiding nodig heeft of voor wie zijn techniek wil bijschaven worden individuele lessen aangeboden.

Van zonsopgang tot aan het ontbijt en vanaf 16u30 tot zonsondergang trainen we buiten in open lucht. Omwille van de zon en de warmte wordt overdag onder de zonnewering en/of binnen getraind. Niemand is verplicht om pilates te doen, iedereen is vrij om mee te doen of niet. Zodra de dolfijnen ons uitnodigen worden de lessen onderbroken.

Anne Willemarck is opgeleid aan de grootste Canadese school voor persoonlijke ontwikkeling “Ecoute ton Corps”. Zij staat ter beschikking voor mensen die nood hebben aan individuele en emotionele steun. Op aanvraag biedt ze begeleiding en practische oefeningen om iemand te helpen beter met stress om te gaan.

Van zaterdag 25 mei
tot zaterdag 1 juni 2013
Nooraya Travel Service LLP
Meer info is terug te vinden op:
WWW.NOORAYA.COM